karaoke rendelés budapesten és országosan

Rendelhető rendezvény kaszinó asztalok:

Rendelhető kaszinó szolgáltatások:

 

A rendezvény kaszinó népszerű szolgáltatás nagyobb rendezvények esetén, amikor cél a vendégek sokoldalú foglalkoztatása, lekötése. A rendezvény kaszinó szolgáltatás kruppiék (osztók) igénybe vételével együtt elérhető.

Egyedi, exkluzív mintázatú kaszinó asztalaink bármilyen rendezvényhelyszínen megállják helyüket.

 

Rulettasztal bérlés:

A legnépszerűbb a kaszinó bérlések között a rulettasztal, hiszen többen tudják egyszerre játszani, nem olyan hosszú a lebonyolítása (egy-egy kör pillanatok alatt lezárul) és nem feltétlenül kell előzetesen ismerni a szabályokat, mert könnyen érthető. Emellett fontos az is, hogy nyereményjátékot is lehet rulettre alapozni, így céges ajándékokat, tárgyakat nyerhetnek a benne résztvevő játékosok.

Rulettasztal rendeléshez hívd a +36 30 268 03 79-es telefonszámot!

 

Black Jack asztal rendelés:

A Black Jack is gyorsan játszható, komolyabb előképzettséget nem igénylő rendezvény kaszinó elem, amely szintén népszerű a rendezvényeken.

Mivel kártyajáték kevésbé látványos, mint a rulett, viszont az izgalmakat tekintve, legalább olyan jó. 

Black Jack asztal megrendelésehez hívd a 70 450 6640-es telefonszámot!

Pókerasztal bérlés:

A legkevésbé látványos és viszonylag lassú lefolyású játék a póker világa. Viszont aki érti, tudja és szereti, annak mindenképpen ez a főnyeremény egy rendezvényen! Nagy rendezvények elegedhetetlen kelléke a pókerasztal.

 

Ma már kockapóker asztalok is elérhetőek, amelyek gyorsabbak, látványosabbak és kevesebb előképzettséget igényelnek, mint a kártya asztalok, de természetesen ezek az igazi kártya pókerasztalokat nem fogják pótolni!

 

Pókerasztal megrendeléshez hívd a 70 450 6640-es telefonszámot!

Rendezvény kaszinó asztal megrendeléséhez, ajánlatkéréshez hívj minket a 06 70 450 6640 -es telefonszámon vagy töltsd ki a Kapcsolat menüpont alatt található ajánatkérő űrlapot.