karaoke rendelés budapesten és országosan

Karaoke bérlés előtt, jó ha tudod mit is szeretnél...

Kezdd az alapoknál!

 

Karaoke szó jelentése:

- Üres zenekar / csak hangszerek - Már többféle jelentést hallottam, de talán ezek a legjobban érthetőek, értelmezhetőek.

 

Lényegében arról van szó, hogy a színpadon állsz Te egy mikrofonnal, elindul a kiválasztott zenei karaoke alap, amiből az ének hiányzik és ezt Neked kell prezentálni! Mint egy félplayback előadás, azzal a különbséggel, hogy a technika adta lehetőségeket kihasználva a dalok szövege az éppen énekelni kívánt szótagnál, mint egy súgógép, elszíneződik. Ez a dalszöveg megjeleníthető projektorral, TV-vel, ledfallal, szóval bármilyen videó jel fogadására alkalmas kijelzővel.

 

Az igazán profi megoldásoknál a szöveg interaktív video háttéren jelenik meg, amely lehet akár élő kamera kép is. Már is belefutottunk egy újításunkba (Blue Box Karaoke).

A technológia ugyan ismert volt, csak a reakció volt vicces, amikor az énekes találkozik a saját arcával a felirat mögött.

 

A karaoke bulik helyét tekintve legtöbbször pubokban, szórakozóhelyeken találkozhatunk eme remek kikapcsolódási formával, de nem ritka házibulikban (a szomszédok nagy örömére) és egyéb rendezvényeken sem a karaoke bulik lebonyolítása.

 

Karaoke műsor rendelhető születésnapra, névnapra, legénybúcsúra, lánybúcsúra, esküvőre, keresztelőre, céges rendezvényre, bálokra, iskolai eseményekre, csapatépítésre. A lehetőségek sora végtelen.

 

A Karaoke műsor, kiegészíthető DJ-vel, konga show-val, party zenekarral.

 

Szabadtéri rendezvényekhez rendelhető karaoke műsor egyedülállóan alkalmazkodik mindennemű eseményhez.

Szabadtéri technikai megoldásokról bővebb információ a szolgáltatások menüpont alatt.

 

Karaoke műsorban elénekelhető dalok listája a nótatár menüpont alatt találod. A karaoke dalok listáját folyamatosan fejlesztjük. Ha nem találod a listában a kedvencedet, akkor se ijedj meg, ha tudunk segítünk, hogy a karaoke buli időponjában már énekelhesd kedvenc slágered. 

 

Karaoke időpont egyeztetésre és rendelésfelvételre a 06 30 2680 379 -es telefonszámon van lehetőség.