karaoke rendelés budapesten és országosan

Rendelhető műsorok:

Rendelhető szolgáltatások:

 

Karaoke műsor rendelés:

100.000Ft-tól

 

A Karaoke műsor alapszolgáltatás tartalmazza a Karaoke gépet a számokkal, Nóta-tárakat, a műsorhoz szükséges keverőpultot, mikrofonokat, kivetítőt vagy igény szerint TV-t, 50 főig elegendő hangosítást, egy fő technikust / műsorvezetőt.

A technikus a vendégek kéréseit teljesíti, a lejátszási sorrendnél figyelembe veszi a számok stílusát. A karaoke műsorvezető igény esetén besegít, a jó hangulat érdekében néhány számot elénekel bemelegítés gyanánt, hogy a közönség könnyebben kedvet kapjon.

 

Karaoke műsor rendeléshez hívd a 06 30 2680 379-es telefonszámot!

 

Karaoke show rendelés:

120.000Ft-tól

 

A karaoke műsorban található szolgáltatásokat tartalmazza, azzal a különbséggel, hogy kiegészül egy profi énekes-műsorvezetővel, aki az énekelni vágyókat sztárokhoz hasonlóan felkonferálja, humoros összekötő szövegekkel szórakoztatja a vendégeket!

 

Karaoke show megrendeléséhez hívd a 06 30 2680 379-es telefonszámot!

DJ műsor, lemezlovas rendelés:

150.000Ft-tól

 

Igényeid alapján ajánlunk egy megfelelő lemezlovast, DJ-t, aki szinte minden kívánságodat le tudja játszani, szem előtt tartva a legtöbben táncolók igényeit. Tehát erre csak akkor van szükséged, ha az a fontos, hogy a vendégek többsége folyamatosan táncoljon. Minden egyéb esetben elég egy technikus, aki mint egy zenegépbe bedobva, egymás után tesz be számokat.

 

DJ műsor, lemezlovas megrendeléshez hívd a 06 30 2680 379- es telefonszámot.

 

Karaoke show rendelés színpadra:

140.000Ft-tól

 

Karaoke show hangosítás nélkül, színpadi technikával, lehetővé téve, hogy az énekes szembe álljon a közönséggel, az énekes súgó monitoron olvashatja a szöveget és a közönség is láthassa a kivetítőt. Igény esetén több projektorral, nagyméretű LCD TV-kel vagy ledfallal.

Ajánljuk városnapokra, falunapokra, családi napokra. 

Igény esetén a színpadot, színpadfedést, a hang- és fénytechnikát is tudjuk biztosítani a rendezvény teljes idejére. 

 

Színpadi karaoke show megrendeléshez hívd a 06 30 2680 379-es telefonszámot!

Karaoke és DJ műsor rendelés:

 

Nagyobb vendéglétszám esetén a karaoke műsor nagyszerűen kiegészíthető egy party DJ-vel. A két műsor elem megadott időközönként váltakozhat, így teret ad az inkább csak énekelni és az inkább csak táncolni vágyó közönségnek is.

Természetesen a karaoke műsorvezető és a DJ folyamatosan kommunikálnak, így tudják nagyon gördülékenyen levezényelni a teljes estét, hogy biztosan minden vendég elégedetten térjen haza.

 

Karaoke és DJ műsor megrendeléséhez hívd a 06 30 2680 379-es telefonszámot.