karaoke rendelés budapesten és országosan

Hangtechnikai eszközök, melyeket bérbevehetsz tőlünk:

 

A hangfalak leírása előtt azt fontos tudnod, hogy ezeket elsősorban üzemeltetéssel együtt adjuk bérbe, mert szeretjük tudni, hogy mi történik velük egy-egy rendezvény során, illetve minden hangfalból hozzáértéssel ki lehet hozni a maximumot. És akkor lássuk az eszközöket:

LD Systems Dave 10 hangrendszer: egy mélynyomó és két satellit hangfalból áll a szett. Az erősítő bele van építve a mélyládába. Kisebb rendezvényekre, kb 50 főig szoktuk ajánlani, DJ vagy karaoke műsor lebonyolításához tökéletesen megfelel.

Aktív hangfalak: QSC és JBL Eon hangfalakat használunk aktív ládaként. Monitor hangfalként, kisebb rendezvényeken használjuk, ahol főleg beszéd és halk háttérzene bejátszása a cél.

Nexo PS széria: a PS10 és PS15 hangfalak tökéletes hangzást nyújtanak bármilyen rendezvényre, szabadtéren és beltéren is egyaránt. Beszéd hangosításához, DJ műsorhoz, fellépők, koncertek hangosításához akár monitor, akár PA-ként használva.

Nexo LS mélyládák: a fenti PS széria mélynyomói, melyek főként zenés műsorok (DJ, koncert) elengedhetetlen kellékei.

Nexo Geo M6 linearray rendszer: kicsi, könnyű linearray rendszer nagy hanggal. Elsősorban szabadtéri koncertek, műsorok hangosításakor színpadfedésre felhúzva érik el a maximum teljesítményüket. De rossz akusztikai környezetekben is (templomok, sportcsarnokok) sokkal jobb beszéd érthetőséget és zenei élményt biztosítanak, mint más hangfalak. 

 

Hangtechnika megrendeléséhez, ajánlatkéréséhez hívj minket a 0670 4506640-es telefonszámon vagy töltsd ki az űrlapot a kapcsolat menüpont alatt.  

Rendelhető hangosítás:

Rendelhető hangtechnikai szolgáltatások:

 

A legtöbb műsor elengedhetetlen kelléke és feltétele a hangosítás. A karaoke műsorok kiszolgálásából kifolyólag többféle hangosítási feladatot ellátni képes eszközparkkal rendelkezünk. Legyen szó 20-30 fős sajtótájékoztatóról vagy több száz, akár ezer fős konferenciáról, városnapról. 

Minden hangosítási feladat előtt szeretjük megtekinteni a helyszínt, illetve képet kapni arról, hogy milyen feladatok lesznek a rendezvény során.

A hangosítás ára 30.000Ft-tól indul és kb 300.000Ft-ig terjedhet napi szinten, attól függően, hogy hány darab, milyen típusú hangfal, monitor láda, mikrofon, keverőpult szükségeltetik a rendezvény lebonyolításához.

Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk szem előtt tartva a megrendelői igényeket.