karaoke rendelés budapesten és országosan

Bérelhető fénytechnika:

Rendelhető fénytechnikai szolgáltatások:

 

Fénytechnika bérlés:

 

A hangosítás mellett nagyon sok rendezvény fontos kiegészítő elem a megfelelő fénytechnikai szolgáltatás kiválasztása és megrendelése. 

Egy karaoke bulit, DJ műsort is nagy mértékben feldob egy szépen kivilágított terem és pár darab mozgófejes lámpa, mert nincs annál rosszabb, mint mikor egy teljesen sötét vagy éppen teljesen kivilágított teremben kell buli hangulatba kerülni az énekléshez, bulizáshoz. És sajnos viszonylag kevés étterem, szállodai rendezvényterem van felkészülve arra, hogy buli hangulatot keltsen már önmagában is. 

A tapasztalat az, hogy sajnos erre ritkábban költenek a cégek pláne kisebb rendezvények esetén, pedig a hatás garantált, a vendégek könnyebben engedik el magukat és sokkal jobb buli kerekedik egy jól megválasztott fénytechnikai szolgáltatás esetén.

Fénytechnikai szolgáltatás megrendelése esetén is mindig előzetes helyszín szemlét biztosítunk megrendelőink számára.

 

Például mint az alábbi képen is: ki ne akarná magát úgy érezni mint egy igazi sztár, ha már karaoke-ra adja a fejét??? :) 

Rendelhető fénytechnika:

A bérelhető fénytechnika leírása kissé bonyolultabb, így inkább a szavak helyett beszéljenek a képek, hogy képbe kerülhess, hogy milyen megoldásokat szoktunk választani és használni. 

Az asztalok felülről történő megszínezése nagyon látványos megoldás. Ezt kombinálva a falak, (helyszíntől függően) az oszlopok megszínezésével nagyon hatásos összképet lehet alkotni a legunalmasabb rendezvénytermekben is.

Szallagavató megvilágítása UV LED wash lámpákkal.

Színpad világítástechnika beam, wash és spot lámpákkal. A kedvencünk a fénytechnikában, ha van színpad is. Látványos elemekkel, egyedi, igényes lebonyolítással szoktuk kivitelezni a színpadi fénytechnikai szolgáltatásunkat. 

A terem színezése mellett ha van tánctér a helyszínen, akkor azt mindenképpen érdemes feldobni mozgófejes lámpákkal is, amelyek egyszerűbb beállításban a zene ütemére, bonyolultabb esetben pedig fénytechnikus vezérletére mozognak a buli alatt.

Nyereményautó megvilágítása kültéri reflektorokkal. 

Az önmagukban is gyönyörű termek is még hangulatosabbá tehetőek, pár színes lámpa kihelyezésével. Igen, a lila a kedvenc színünk... De persze a megrendelő kiválaszthatja a színt is, ha nem választ, tuti lila lesz. :) 

Ha tetszik, amit látsz, akkor fénytechnika bérlés megrendeléséhez, ajánlatkéréshez hívj minket a 06 70 4506640 -es telefonszámon, vagy a Kapcsolat menüpont alatt töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.